Σκοπός της εργασίας ήταν η διερεύνηση της διατροφικής χορήγησης των φλαβονοειδών εσπεριδίνης και ναρινγίνης στα παραγωγικά χαρακτηριστικά, στην ποιότητα και αντιοξειδωτική ικανότητα του γάλακτος προβατινών γαλακτοπαραγωγής
Πράξη: ΘΑΛΗΣ – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-«αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας» Υποέργο: Αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας Δράση 5η: Ποιότητα γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων