Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Subject (EuroVoc)
"
: "τεχνολογία τροφίμων"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 1 to 6 of 6
Full text
Date
Title
Organisation
2014
Influence of Ultrasonication Parameters on Physical Characteristics of Olive Oil Model Emulsions Containing Xanthan
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Α. Μικροβιολογική ανάλυση τροφίμων
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
-
Απομόνωση - ανάλυση & ενσωμάτωση φυτικών εκχυλισμάτων σε τρόφιμα
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
-
Βιολογικά δραστικά μικροσυστατικά λιποειδικής φύσης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
-
Τεχνολόγος Τροφίμων (Α.Τ.Ε.Ι.) = Food Technologist
Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ)
2014
Φυτοχημικά, λειτουργικά συστατικά & τρόφιμα
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Showing results 1 to 6 of 6
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!