A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Ποιότητα του προϊόντος"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 27 to 46 of 46
Full textDateTitleOrganisation
2013Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτοςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στο προφίλ των λιπαρών οξέων του κρέατος ορνιθίωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics on dill (Anethum graveolens L.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση των φλαβονοειδών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κτηνοτροφικών προϊόντωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνη και Ναρινγίνη στην έκφραση γονιδίων στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατοςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2009Η επίδραση της αζωτούχου λίπανσης στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015