Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Title
"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 1732 to 1751 of 3538
< previous
next >
Full text
Date
Title
Organisation
2013
Επίδραση της εκκρινόμενης α-συνουκλεΐνης στην ομοιόσταση των νευρικών κυττάρων - Συσχέτιση με τη νόσο του Parkinson
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
2014
Επίδραση της περιβαλλοντικής έκθεσης σε βαρέα μέταλλα (συμπεριλαμβανομένου του χρωμίου) στη θνησιμότητα του γενικού πληθυσμού της περιοχής των οινόφυτων.
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
2013
Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση της φασικής μεταβολής του μεταφορτίου στη διαστολική λειτουργία της αριστεράς κοιλίας κατά την ισχαιμία και επαναιμάτωση-πειραματικό μοντέλο
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
2014
Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στο προφίλ των λιπαρών οξέων του κρέατος ορνιθίων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Επίδραση του επιπέδου πείνας στη λειτουργική απόκριση του αρπακτικού Macrolophus pygmaeus = Εffect of hunger level on functional response of the predator Macrolophus pygmaeus
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics on dill (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επίδραση των φλαβονοειδών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κτηνοτροφικών προϊόντων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνη και Ναρινγίνη στην έκφραση γονιδίων στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγής
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2004
Επίθετο
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Επιτροπή Ερευνών. Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας (ΦΠΨ). Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής
-
Επικαιροποιημένες Μελέτες Περίπτωσης για το Τμήμα: Φαρμακευτικής
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2010
Επικαιροποιημένη έκθεση εσωτερικής αξιολόγησης
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΥΠΟΕΡΓΟ 1)
2010
Επικαιροποιημένη έκθεση εσωτερικής αξιολόγησης
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΥΠΟΕΡΓΟ 1)
2011
Επικαιροποίηση Case Studies για το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας στα πλαίσια διδασκαλίας μαθημάτων επιχειρηματικότητας (έρευνα σε ειδικές περιπτώσεις)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-
Επικαιροποίηση Μελετών Περίπτωσης για το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού: Μελέτη Περίπτωσης: Διαχείριση και λειτουργία αθλητικών κέντρων μίνι ποδοσφαίρου
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επικαιροποίηση σε Βασικές και Εκπαίδευση σε Νέες Προηγμένες Νοσηλευτικές Δεξιότητες που Απαιτούνται για τη Φροντίδα Υγιών και Ασθενών Ατόμων
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Νοσηλευτικής Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Τμήμα Νοσηλευτικής
< previous
next >
Showing results 1732 to 1751 of 3538
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!